Prodaja polovnih vozila
Prodaja polovnih vozila
Blog
29.07.2019.

Prodaja polovnih vozila

Porast prodaje polovnih automobila u Srbiji

Automobilska industrija osetila je posledice novonastale krize izazvane globalnom pandemijom koronavirusa (COVID-19), koja je neosporno uticala na prodajni ritam vodećih automobilskih kompanija. Poteškoće sa kojima se susreću ključna evropska tržišta zasigurno su se odrazile i na stanje ovog sektora u Srbiji.

Na osnovu statističkih podataka, primećen je značajan porast u potražnji i kupovini polovnih automobila, ne samo na globalnom, već i na domaćem tržištu. Autoland je u 2020. godini imao porast prodaje polovnih vozila za neverovatnih 23% u odnosu na prethodnu godinu.

Činjenica je da globalna pandemija ima uticaj na promenu navika potrošača. U Autoland-u možemo da potvrdimo podatke o skoku prodaje polovnih automobila. Naša kompanija se trudi da izađe u susret svima zahvaljujući velikom izborom vozila po najpovoljnijim cenama, posebno u situaciji u kojoj se našao ceo svet.

 

Usled globalne krize, kupovna moć prosečnog potrošača znatno je opala, te podatak o povećanju prodaje polovnih vozila nije iznenađujući. Ovakav trend očekuje se i u narednom periodu.

 

 

Ponudu polovnih vozila možete pogledati OVDE.

Slični članci