Karoserijske usluge su sve one popravke na automobilu koje nisu mehaničke. Među njima spadaju uklanjanje površinskih oštećenja, ispravljanje deformisanih delova lima na automobilu, nameštanje i podešavanje pokretnih delova lima kao što su vrata i hauba, branika i svih svetlosnih grupa. 

U karoserijske usluge se ubraja i farbanje, peskiranje i poliranje automobila jer je ponekad, pošto se urade limarijski i plastični delovi na automobile, neophodno popraviti i boju.


Karoserijski auto delovi u Auto kući Kompresor

U Auto kući Kompresor karoserijski auto delovi su originalni, a ponuda je veoma široka. Izdvojićemo ih svega nekoliko:

  • Farovi;

  • Vrata;

  • Branici;

  • Haube,

  • Vetrobranska stakla,

  • Vrata;

Sem toga vrhunskim materijalima možemo da rešimo problem oštećenog enterijera, zamene sedišta ili instrument table, vraćajući unutrašnjosti vašeg automobila pređašnji sjaj.

 

Popravka karoserije automobila

Popravka karoserije je neophodna da bi vaš automobil bio ispravan, pouzdan i siguran za učestvovanje u saobraćaju. Ipak nekada se i pored toga što se o svemu tome vodi računa dešavaju nepredviđene situacije zbog kojih je potrebna popravka karoserije automobila.

U Auto kući Kompresor smo se baš iz tog razloga posebno specijalizovali za popravljanje karoserije automobila nakon udesa. Kvalitetnom i brzom uslugom vaš automobil vraćamo u stanje pre nezgode, čak i lepše, uz to zadržavajući garanciju proizvođača.

 

Zakažite karoserijske usluge - Beograd 

Karoserijske usluge u Auto kući Kompresor možete zakazati pozivom na broj telefona 011/71-555-67, mejlom karoserija@akkompresor.rs, ili lično u jednom od naših centara u Beogradu.

 

Najčešća pitanja:

Šta je karoserija automobila?

Karoserija je noseća konstrukcija svakog automobila na kome se nalaze svi njegovi delovi i komponente, i sastoji se iz tri dela, mesta gde se nalazi motor, kabine za putnike i prtljažnika. 

Kako pronaći odgovarajući deo karoserije?

Svaki fabrički deo karoserije se može pronaći po broju koji je utisnut na njemu. On se može videti onda kada se sam deo demontira sa automobila. Ukoliko sam broj nije čitljiv ne brinite, pozovite nas mi ćemo znati o kom se delu tačno radi, i to tako što ćete nam sa saobraćajne dozvole pročitati broj šasije.

Nakon toga je potrebno svega par sekundi strpljenja da potreban deo pronađemo u našoj bazi.

Da li se dobija garancija na ugrađene karoserijske auto delove?

U Auto Kući Kompresor ne samo da dobijate garanciju na karoserijske usluge koje radimo, već mnogo više od toga. 

U slučaju da morate srediti automobil zbog sudara, pomažemo vam kroz ceo proces. Od prijave štete vašem osiguravajućem društvu, procene nastale štete na automobilu, dobijanja zapisnika o šteti, do kompletne popravke i vraćanja vašeg “ljubimca” u stanje pre udesa, pa čak i bolje, zadržavajući garanciju proizvođača.

Uz to, pomažemo vam i u dobijanju garantnog pisma vašeg osiguravajućeg društva.

Kakvi su karoserijski auto delovi u AK Kompresor?

Profesionalci koji su zaposleni u centru za karoseriju u AK Kompresor su majstori svog zanata, pa znaju da se samo ugradnjom originalnih rezevrnih delova automobilu vraća prvobitan izgled i kvalitet, ali sigurnost, dugotrajnost i na kraju, ali ne manje važno, sjajan estetski izgled.

Od čega zavisi cena karoserijske usluge?

Cena karoserijske usluge koju pružamo zavisi od pre svega od stepena oštećenja vašeg vozila. Ipak pre same popravke naše iskusne kolege će vam pružiti procenu cene, ali i koliko je vremena potrebno za popravku.

Da li je moguće naručiti karoserije auto delove?

Sve karoserijske auto delove u našoj ponudi je moguće poručiti. Sve što je potrebno da uradite je da pozovete naš Call centar na broj telefona 011/71-555-67  gde ćete dobiti odgovor na svaku moguću nedoumicu, ili nas možete kontaktirati mejlom  karoserija@akkompresor.rs.

Da li se vrši isporuka  karoserijskih auto delova?

Svi karoserijski delovi se isporučuju na vašu adresu preko kurirskih službi na celoj teritoriji naše zemlje. Takođe, ako ste u Beogradu, delove možete preuzeti lično u jednom od naših centara.