AK KOMPRESOR je ovlašćeni serviser i prodavac novih motocikala, putničkih i lakih komercijalnih vozila brendova: Renault, Nissan, Dacia, Renault Pro+, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Alfra Romeo, Citroën, Piaggio, Piaggio Commercial kao i polovnih vozila svih brendova.

Naša sedišta su u Beogradu na dve lokacije: Dorćol, Žorža Klemensoa broj 19, i Rakovica, Patrijarha Dimitrija 1-3.

Adresa elektronske pošte: eshop@akkompresor.rs

Adresa za izjavljivanje reklamacije: kvalitet@akkompresor.rs

Broj telefona putem koga nas možete kontaktirati: 011/71-55-600

Istorija Auto kuće Kompresor

Auto kuću Kompresor, servisno - prodajna organizacija, osnovana davne 1948 godine. Auto kuća Kompresor bila je vojno - remontno preduzeće koje se od svog osnivanja kao osnovnom delatnošću bavilo pružanjem servisnih usluga.

Osnivanjem fabrike Zastava u Kragujevcu, među prvima smo postali ovlašćeni serviser i prodavac putničkih i teretnih vozila iz proizvodnog programa kragujevačke fabrike.

Sredinom 2006. godine postali smo deo dilerske mreže Renault Nissan Dacia.

U maju 2010. godine postali smo zvaničan prodavac i serviser za Fiat vozila.

Prateći trend stalnog usavršavanja i razvoja krajem 2012. godine počeo je sa radom i FIAT auto centar sa sedištem u Rakovici.

Tokom 2013 godine otvoren je jedini ovlašćeni servis centar Jeep, Alfa Romeo i Lancia vozila u Beogradu, u ulici Žorža Klemansoa 19, na Dorćolu.

U 2023. godini AK Kompresor je bogatija za tri brenda: Citroën, Piaggio, Piaggio Commercial.

Svi naši servisi su opremljeni najsavremenijim kompjuterskim uređajima i specijalnim alatima za pružanje kompletne i vrhunske usluge vlasnicima vozila. Najsavremenija oprema, kao i kvalifikovani stručni kadar,omogućava preciznu dijagnostiku i brzu popravku vozila.

Posebno izdvajamo Autoland koji posluje od 2008. godine i bavi se prodajom korišćenih vozila. Sva naša vozila su prilikom otkupa prošla detaljnu dijagnostiku,što ukazuje na naš izbor da kupcima obezbedimo jasnu sliku o stanju vozila kao i kvalitetnu ponudu, koja se izdvaja na tržištu i stavlja kupca i njegove potrebe na prvo mesto. Autoland garancijom na kvalitet svojih vozila želi da ostvari poverenje kod svojih kupaca i svojom raznovrsnom ponudom obezbedi bas ono što kupci žele.

Dodatne usluge u okviru grupacije: