Još jedno vredno priznanje za Auto kuću Kompresor
Još jedno vredno priznanje za Auto kuću Kompresor
Blog
17.02.2021.

Još jedno vredno priznanje za Auto kuću Kompresor

Auto kuća Kompresor dobitnik je priznanja „Diler godine“ za 2020. godinu povodom izvanrednih dostignuća u oblasti prodaje i servisiranja Renault vozila. Grupa Renault tradicionalno održava pomenuto takmičenje u više od 35 zemalja, a kriterijimi obuhvataju najvažnije pokazatelje koji obezbeđuju kratkoročno i dugoročno uspešno poslovanje. AK Kompresor, zahvaljujući izuzetnim rezultatima, našla se na samom vrhu dilera iz Srbije.

„Velika mi je čast i zadovoljstvo da ispred AK Kompresor primim ovo veoma značajno priznanje za našu auto kuću. Godina za nama je bila izazovna na svim poljima, ali uspeli smo da odgovorimo na potrebe tržišta i ovim putem želim da zahvalim i čestitam celom timu na nesebičnom zalaganju, trudu i požrtvovanosti. Nadam se da ćemo i u narednom periodu ispuniti sva očekivanja“, istakao je Đorđije Jovićević, generalni direktor AK Kompresor.

 

 

Konstantnim osluškivanjem potreba tržišta i praćenjem trendova, AK Kompresor postala je prepoznatljiva po visokim standardima i kvalitetu usluge u svim svojim prodajnim i servisnim objektima, što potvrđuju ostvareni rezultati, ali i brojna priznanja u proteklom periodu.

Ponudu Renault vozila možete pogledati OVDE.

 

Slični članci