Vrhunska ponuda Jeep modela u AK Kompresor - Nenadmašivi pioniri na automobilskom tržištu!
Vrhunska ponuda Jeep modela u AK Kompresor - Nenadmašivi pioniri na automobilskom tržištu!
Blog
13.06.2022.

Vrhunska ponuda Jeep modela u AK Kompresor - Nenadmašivi pioniri na automobilskom tržištu!

Jeep je jedan od brendova automobila koji najmanje gube na vrednosti, pokazuju najnovija svetska istraživanja. Njegova superiornost u terenskim sposobnostima ostaje nenadmašiva, uz poznatu lakoću rukovanja i izuzetan komfor. Istovremeno, Jeep je oduvek bio pionir novih segemenata i tehnologije, nudeći svojim vozačima raznovrsnu ponudu modela pogodnih za sve stilove života.

Novi Jeep Grand Cheeroke model donosi potpuno neočekivani doživljaj vrhunske vožnje i izuzetne off-road sposobnosti. Obezbediće maksimalni užitak u vožnji i najsavremeniju tehnologiju u svojoj klasi, čime će opravdati petu generaciju najnagrađivanijeg terenca ikada.

 

Zahvaljujući Jeep Compass modelu, parkiranje u gradu više neće biti neprijatno, čemu doprinosi najnovija tehnologiji koja pomaže pri paralelnom i pravougaonom parkiranju. Motivisan inovacijama i obogaćen novim tehnologijama, Jeep Compass dostupan je i u novim Hybrid i Plug-in Hybrid tehnologijama, uz poboljšanje već izuzetnih off-road sposobnosti i maksimalne udobnosti na putu.

 

Inspirisan tradicijom koju su razvile off-road avanture i adrenalin, Jeep Renegade je dizajniran po uzoru na klasični Jeep Wrangler, sa karakteristikama i simbolima prethodnih modela. Nudi savršene mogućnosti udobne gradske vožnje, ali i vožnje kroz najlepše i neotkrivene predele naše zemlje. Zahvaljujući panoramskom krovu i već poznate destinacije možete doživeti na potpuno drugačiji način.

Ikonični model Jeep Wrangler sada ima novu, poboljšanu verziju, koja poseduje i novi petosignalni sistem oslanjanja, sa specifičnim shock tuning-om. On pruža prijatnu vožnju i optimalnu ravnotežu između upravljanja na terenu i njegovih legendarnih off-road sposobnosti. U ponudi je dostupan i Wrangler Hybrid, kojim je ova ikona evoluirala i pridružila se svetu 4xe Plug-in hibridnih vozila.

 

Sve modele neverovatnih Jeep automobila možete pronaći u salonu AK Kompresor na Dorćolu. Žakažite već danas svoju test vožnju OVDE, a usluge stručnog osoblja pomoći će vam pri donošenju najbolje odluke i odabira savršenog Jeep modela, baš po vašoj meri.

 

Slični članci