Renault Megane CONQUEST stiže na tržište Srbije
Renault Megane CONQUEST stiže na tržište Srbije
Blog
09.05.2020.

Renault Megane CONQUEST stiže na tržište Srbije

Novi Renault Megane Conquest, Hibridni Suv Coupe Za Evropu

  • Novi Renault MEGANE CONQUEST, Renaultov originalni SUV coupé, stiže u Evropu sa hibridnim pogonom.
  • Snažnim karakterom novi Renault MEGANE CONQUEST spaja užitak u vožnji, udobnost, prostranost i jedinstven dizajn.
  • Ponuda koju čini više hibrida, prva takva u segmentu: E-TECH Hibrid sa 140 KS i dva benzinska motora (TCe 140 i TCe 160) sa 12V mikro-hibridnim pogonom.
  • Jedinstvena verzija R.S. Line za više sportski i dinamičniji izgled.
  • Predstavljanje novog Renaulta MEGANE CONQUEST će se održat u prvoj polovini 2021. godine.

Renaultov SUV coupé atletskih linija i dinamičnog karaktera stiže na evropsko tržište, opremljen naprednom tehnologijom, pokretnim E-TECH hibridom i sa novom verzijom R.S. Line koja mu daje još upečatljiviji i dinamičniji dizajn.

 

 

Spajanjem fluidnosti, elegancije i robusnosti u novom dizajnu, kakvim su do sada mogla da se pohvale samo vozila premium marki, novi Renault MEGANE CONQUEST ruši konvencije tržišta SUV-ova u Evropi. 

 

Ovaj novi model, koji zaokružuje Renaultovu paletu kompaktnih automobila (Mégane, Kadjar i Scénic), svoje mesto pod suncem naći će na tržištu SUV-ova, koje beleži rast širom sveta.

Prostrani putnički i prtljažni prostor potvrđuju da je Renault MEGANE CONQUEST namenjen i porodicama. Uz dva digitalna ekrana, među najvećima u klasi, vozačevo mesto je opremljeno bogatom tehnologijom koja stavlja naglasak na kvalitet i udobnost.

Novi Renault MEGANE CONQUEST pokreću novi hibridni motori koji čine jedinstvenu ponudu u segmentu. E-TECH Hibrid snage 140 KS kao i 1,3-litarski TCe 140 i TCe 160 sa 12V mikrohibridnim pogonom. Tehnologija E-TECH hibrida, koji već pokreću Clio, Captur i Mégane, je Renaultova inovacija nastala na osnovu iskustva stečenog na električnim vozilima i bolidima Formule 1, a tokom čijeg razvoja je prijavljeno 150 patenata. Pored hibridnih motora u ponudi će biti i klasični motori sa unutrašnjim sagorevanjem 140 TCe EDC i 160 TCe EDC.

Predstavljanje novog Renaulta MEGANE CONQUEST će se održati u prvoj polovini 2021. godine, a AK Kompresor će biti među prvim dilerima koji će u svoju ponudu uvrstiti ovaj model.

 

Slični članci