Jeep ove godine proslavlja 80. rođendan istorije i inovacije
Jeep ove godine proslavlja 80. rođendan istorije i inovacije
Blog
23.02.2021.

Jeep ove godine proslavlja 80. rođendan istorije i inovacije

Brend Jeep već 80 godina ispunjava potrebe i želje svojih korisnika, neprekidno uvodeći inovacije i prilagođavajući se potrebama tržišta. Jeep legenda počela je 1941. godine sa čuvenim Willys MB, prvim 4x4 vozilom masovne produkcije, i tokom decenija je rasla, sa stalnim pokretanjem novih proizvoda koji su izgradili trajnu reputaciju. Brend je veoma brzo postao sinonim za izvrsnost u terenskoj vožnji, ali i simbol slobode, avanture, autentičnosti i strasti.

Konstantnim osluškivanjem i praćenjem trendova, 2020. godine lansirana su dva plug-in hibridna modela, Renegade 4xe i Compass 4xe, koja omogućavaju prelazak u režim potpuno električne vožnje i na taj način brinu o očuvanju životne sredine. Danas, „4xe“ obeležava sva Jeep 4x4 vozila, koja imaju pojačane mogućnosti i performanse, kao i najbolju ravnotežu između efikasnosti, zabave pri vožnji i brige o životnoj sredini.

 

Nakon 80 uspešnih godina proizvodnje omiljenih Jeep vozila, brend ulazi u sledeću uzbudljivu fazu svoje istorije. Zvezda 2021. godine je specijalno izdanje „80th anniversary“, slavljeničkih modela Renegade, Compass, Wrangler i Gladiator, koji ispunjavaju standardne bezbednosne i tehnološke funkcionalnosti. Pored toga, estetski ukrasi novih modela čine ih sasvim jedinstvenim.

 

 

Auto kuća Kompresor 2011. godine postala je deo Jeep dilerske mreže i od tada je ovlašćeni prodavac i serviser Jeep vozila, te se vozila ovog brenda mogu pronaći u okviru naše ponude.

Ponudu Jeep vozila možete pogledati OVDE.

 

Slični članci