Potpuno novi Jeep Avenger
Potpuno novi Jeep Avenger
Blog
25.01.2024.

Potpuno novi Jeep Avenger

AUTO GODINE 2023​

Novi Avenger, prvi potpuno električni Jeep®, napravljen je da redefiniše budućnost mobilnosti i postavi nove standarde za male SUV vozila širom sveta – i već je uspešan. Ne samo da mi tako mislimo, već i mnogi drugi: upravo je izabran za automobil godine 2023.

SPOLJAŠNJOST

Avantura podrazumeva prelazak granica, istraživanje i pronalaženje sebe u jednom potpuno novom svetu. Karakteristične aluminijumske felne od 18'' savršeno odgovaraju robustnim oblicima najkompaktnijeg električnog Jeep® modela, zaštićenog zaštitom karoserije od 360°.

Odvažna estetika odražava reprezentativnu osobenost Jeep® modela: njegova karakteristična maska sa sedam proreza, kontrastni crni krov koji još više naglašava njegov položaj i prednji i zadnji kompletni LED farovi čine da Avenger bude prepoznatljiv na prvi pogled.

UNUTRAŠNJOST​

Moderna i digitalna unutrašnjost Jeep® Avenger automobila spaja slobodu vašeg doživljaja vožnje i njegovu sjajnu funkcionalnost sa povezanim iskustvom. Nećete verovati koliko predmeta staje vaš novi SUV: u naš prostor za odlaganje može da stane sav sadržaj ručnog prtljaga.
Sve što je bilo u njemu, kao što su vaš pametni telefon, ključevi od kuće, flaša za vodu, kozmetička torbica i naočare za sunce, pronalazi svoje mesto čim uđete u svoj automobil. Za svakodnevni život ili putovanja vikendom, postoji pametan i organizovan prostor za sve.
Svako putovanje postaje avantura koju treba proživeti. Pratite tok svojih putovanja zahvaljujući toplim i udobnim sedištima izrađenim u ekskluzivnoj šemi žute i crne boje, žutim detaljima na komandnoj tabli i raznobojnim ambijentalnim svetlima, koja vaše emocije prevode u boje.

ELEKTRIČNI MOTOR​

Doživite upečatljivo iskustvo bez stresa. Prvi 100% električni Jeep® model kombinuje performanse i uzbuđenje vožnje u Jeep® modelu sa punom električnom snagom. Vozite sa lakoćom: 3 minuta punjenja dovoljna su da garantuju domet od 30 km sa brzim punjenjem od 100 kW DC - dopunite prosečnu dnevnu potrošnju u pauzi za kafu. SLobodno izaberite najbolje rešenje za punjenje za vas: uz Avenger dolazi i kompletan paket rešenja za punjenje. Kada ste umorni od svakodnevice, izađite iz grada i doživite slobodu bez emisija vozeži svoj novi SUV.

100% SPOSOBNOST JEEP®MODELA

Kada tražimo vozilo, ne biramo samo ono koje nam se sviđa, već i ono koje podseća na nas.
Novi Jeep® Avenger ističe se svojom odlučnošću i avanturističkim duhom u kompaktnoj dimenziji. Njegova tehnologija Selec-Terrain® za odabir terena i kontrola spuštanja nizbrdo će vam omogućiti da se prilagodite svim vremenskim uslovima na putu - kiši, snegu, klizavom drumu, jer novi Jeep® Avenger i popriličan razmak od tla vam omogućavaju da se izborite čak i sa ekstremnim uslovima.

 

TEHNOLOGIJA I BEZBEDNOST

Novi Jeep® Avenger učiniće da vaša putovanja budu još jednostavnija i podstaći će vaš doživljaj vožnje. Sa svojim kombinovanim naprednim uređajima za pomoć vozaču, pomaže vam da držite odstojanje od vozila ispred vas, a da pritom idete središtem trake dok aktivno upravljate volanom.
Imajte u vidu da novi Jeep® Avenger sigurno ima dva digitalna panela od 10,25‘’: 100% digitalni klaster i Uconnect™ infotejnment sistem.Štaviše, možete lako da povežete i napunite svoj pametni telefon pomoću bežične podloge za punjenje.

Potpuno novi Jeep® Avenger spaja stil, tehnolojiju i legendarnu Jeep® slobodu. Uz to, pruža visok nivo personalizcije. Zahvaljujući bogatoj ponudi Jeep® Autentične dodatne opreme koju pruža Mopar®, mnogo je lakše da svom vozilu date lični pečat – a pritom obezbedite sebi sve što vam je potrebno za Vašu sledeću avanturu. 

U našem salonu možete zakazati test vožnju i isprobati novi Jeep® Avenger.

Slični članci