NOVI JEEP RENEGADE - VAŠ PARTNER U SVAKOJ AVANTURI
NOVI JEEP RENEGADE - VAŠ PARTNER U SVAKOJ AVANTURI
Blog
25.12.2023.

NOVI JEEP RENEGADE - VAŠ PARTNER U SVAKOJ AVANTURI

Novi Jeep Renegade – vaš partner u svakoj avanturi

Idealan saputnik u svakom danu, novi Jeep Renegade, dolaskom na naše tržište oduševio je sve ljubitelje automobila. Zahvaljujući još komfornijem enterijeru u odnosu na prethodne modele, kao i savršenoj tehnologiji, Jeep Renegade otvara nove mogućnosti i pruža savršen užitak u vožnji. Inspirisan tradicijom koju su razvile off-road avanture i adrenalin, ovaj Jeep dizajniran je po uzoru na klasični Jeep Wrangler, a odlikuje ga praktičnost u gradu i snalažljivost u prirodi. U svakom slučaju, pruža savršenu harmoniju u vožnji.

Pažnja posvećena detaljima, uz izuzetnu funkcionalnost prostora, koja Renegade čini najprostranijim u klasi, posebno je obradovala savremene žene koje odlikuje dinamičnost i snaga, a naročito one koje često putuju i prilikom putovanja sa sobom nose dosta stvari. Uz to, pripadnice lepšeg pola pružaju poverenje ovom modelu i zbog komfornosti, sigurnosti i savršenog dizajna enterijera, po kome je Jeep uveliko poznat.

 

Lider na tržištu

Sa obnovljenom prednjom maskom i novim LED Renegade „X” zadnjim svetlima, dobija osvežen izgled i moćan pečat pravog lidera na tržištu. Uz to, s vašim novim omiljenim automobilom, nebo je nadohvat ruke. Uz električni stakleni panorama krov sa funkcijom otvaranja, Renegade pruža slobodu u svakom trenutku, gde god da se nalazite. Sada možete da uživate u jedinstvenim prizorima, dok putujete sigurno i bezbedno do novih destinacija.

Jeep Renegade prilagođava se svakoj vašoj želji i potrebi, zahvaljujući četvrtoj generaciji Uconnect radio sa NAVI uređajem i funkcijom Android/Apple Car Play i infotainment sistemu, koji karakteriše full color ekran osetljiv na dodir. Bez obzira da li treba nešto da pritisnete, zumirate na ekranu ili date glasovnu komandu, uvek ćete ostati fokusirani na ono što radite, zahvaljujući funkciji koja povezuje vaš mobilni uređaj sa multimedijom na vozilu.

Sigurnost na prvom mestu

Dodatno uživanje u vožnji pružiće vam osam prvoklasnih zvučnika sa subwoofer zvučnim sistemom, tako da ćete u svojim omiljenim pesmama uživati u svakom trenutku. A kako biste bili sigurni u to da vas muzika, kao ni bilo šta drugo neće ometati u vožnji, preko 60 bezbednosnih i sigurnosnih karakteristika s lakoćom će omogućiti praćenje situacije na putu uz audio i vizuelna upozorenja.

Uz nove karakteristike koje obuhvataju – senzor promene trake, sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova i preporučivanje brzine, kamere za vožnju unazad, senzor mrtvog ugla, adaptivni tempomat sa limitatorom brzine, automatsku pomoć pri parkiranju – na putu ćete uvek imati kontrolu nad svakom situacijom.

Znate da nisu svi putevi u životu isti, tako da je sada vreme da vas Jeep Renegade navede na onaj pravi – posetite Jeep salon u AK Kompresor na Dorćolu

i zakažite test vožnju  automobila koji ćete zavoleti već na prvu vožnju!

 

Slični članci