Karoserijske usluge – popravke i zamene svih delova
Karoserijske usluge – popravke i zamene svih delova
Blog
03.11.2023.

Karoserijske usluge – popravke i zamene svih delova

AUTO SERVIS AK KOMPRESOR BEOGRAD – OVLAŠĆENI SERVISER ZA BRENDOVE:

RENAULT, NISSAN, DACIA, FIAT, JEEP, ALFA ROMEO, CITROËN, PIAGGIO

KAROSERIJSKE USLUGE– POPRAVKE I ZAMENE SVIH DELOVA

 

Automobili zahtevaju redovno održavanje i servisiranje kako bi se održale vrhunske performanse i obezbedila sigurnost tokom vožnje. Zbog toga je od neizmerne važnosti odabrati pouzdan i kvalitetan servis čiji zaposleni su vrhunski profesionalci koji poznaju svoj zanat. Kada su u pitanju brendovi automobila Renault, Nissan, Dacia, Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Citrën i Piaggio auto servis AK Kompresor je vodeći na tržištu i raspolaže brojnim karoserijskim uslugama, popravkom i zamenom svih delova automobila.

Centar za karoserijske radove AK Kompresor je deo kompanije koji je specijalizovan za popravke oštećenih vozila izazvanih saobraćajnim nezgodama. Kada su u pitanju retrovizori, branik, hauba, stakla, stop lampe, vetrobransko staklo ili vrata, obučeni radnici u servisu AK Kompresor obezbediće kvalietnu uslugu u najkraćem roku, tako da će vaš automobil ponovo izgledati kao da je upravo izašao iz salona. Dok za fizička oštećenja koja se odnose na eneterijer, kao što su zamena sedišta ili instrument table, auto servis AK Kompresor obezbediće prvoklasne materijale i neprimetne promene na vašem prevoznom sredstvu.

Nakon obavljene popravke vozilo će biti vraćeno u prvobitno stanje pre nezgode, zadržavajući garanciju proizvođača. Ugradnjom originalnih rezervnih delova obezbeđujete originalni kvalitet, dugotrajnost, sigurnost i estetsko savršenstvo vašeg automobila.

Sve informacije u vezi karoserijske popravke vozila možete dobiti pozivanjem broja 011/71-555-67 ili putem mail-a karoserija@akkompresor.rs

 

Slični članci