POTPUNO NOVI Ë-C3
POTPUNO NOVI Ë-C3
Blog
20.10.2023.

POTPUNO NOVI Ë-C3

CITROËN OTKRIVA POTPUNO NOVI Ë-C3,

PRVI PRISTUPAČNI EVROPSKI ELEKTRIČNI AUTOMOBIL

Otkrijte nova Citroën vozila koja su dostupna u Srbiji!

KOMFOR BEZ PREMCA: novi ë-C3, po prvi put, predstavlja čuveno oslanjanje Citroën Advanced Comfort® upareno sa novim sedištima Citroën Advanced Comfort®. ë-C3 ide dalje sa nultom bukom i nula vibracija za vožnju bez stresa.

LAGANI ELEKTRIČNI ŽIVOT zahvaljujući bateriji od 44 kWh koja pruža autonomiju od 320 km (WLTP ciklus) i brzo punjenje sa jednosmernom strujom od 100 kW koja omogućava da se sa 20 na 80%, vozilo napuni za samo 26 minuta.

POTPUNO OPREMLJEN, novi Citroën ë-C3 iznenađuje svojom dodatnom opremom i inteligentnim rešenjima sa potpuno novim C-ZEN LOUNGE inovativnim pristupom koji, za dodatni mir, ponovo osmišljava kontrolnu tablu.

NAJBOLJA PONUDA NA TRŽIŠTU: sa autonomijom od 320 km, ë-C3 će bit ponuđen po fer ceni. Citroën,na ovaj način nastavlja svoju misiju kojom električnu mobilnost čini dostupnom svima.

Od samog početka, dizajniran na “Smart Car” platformi, ë-C3 predstavlja novi Citroënov dizajnerski jezik i novi potpis brenda.

KABINA OSMIŠLJENA TAKO DA SE OSEĆAMO KAO KOD KUĆE 

Prostrana kabina je dizajnirana oko jednostavnih, ali prefinjenih površina kako bi se putnicima ponudio ambijent sličan njihovoj dnevnoj sobi. Sedišta Citroën Advanced Comfort® novog ë‑C3 su prilagođena vozilu i koriste dodatnu penu kako bi se pružio osećaj mekoće i dobrodošlice od prvog kontakta, kao i dobra podrška telu u vožnji bez obzira na rastojanje koje treba da se pređe.

NAJBOLJA PONUDA NA TRŽIŠTU

ë-C3, sa dometom od oko 320 km biće ponuđen po fer ceni počev od 23 300 evra*. Na ovaj način Citroën nastavlja svoju misiju u želji da ponudi električnu mobilnost koja je dostupna svima.

Zakažite test-vožnju u našem salonu na Dorćolu i iskusite udobnost Citroën modela.

Slični članci