Auto servis AK Kompresor Beograd – najbolji i najpouzdaniji serviser
Auto servis AK Kompresor Beograd – najbolji i najpouzdaniji serviser
Blog
28.02.2023.

Auto servis AK Kompresor Beograd – najbolji i najpouzdaniji serviser

Kompletne usluge auto servisa za brendove:

Renault, Nissan, Dacia, Fiat, Citroën, Jeep i Alfa Romeo

 

Jedini način da vas vaš četvorotočkaš služi dugi niz godina jeste da ga redovno i pravilno održavate, zbog čega je od izuzetnog značaja poverenje pružiti ovlašćenim auto servisima koji pored vrhunskih majstora, nude i unapređenu korisničku podršku, ali i koji su specijalizovani za servis tog modela automobila, kako biste bili sigurni da poseduju potrebno znanje i iskustvo. Kada su u pitanju brendovi Renault, Nissan, Dacia, Fiat, Citroën, Jeep i Alfa Romeo, prvi izbor servisa je auto servis AK Kompresor Beograd, gde možete pronaći kompletne usluge auto servisa i održavanja, karoserijske i druge usluge, centriranje trapa, utiskivanje broja motora i šasije, dok ujedno možete završiti i redovni tehnički pregled i registraciju vozila.

Zašto je bitno na vreme uraditi servis za svoj auto?

Najznačajnije za dugotrajnost vozila jeste redovno održavanje, odnosno mali servis koji podrazumeva zamenu ulja u motoru, zamenu filtera za ulje, zamenu filtera za vazduh, zamenu filtera za gorivo, kao i zamenu filtera klime. Filter ulja i samo ulje, najbitnije su komponente koje  se tokom malog servisa moraju promeniti, kako bi se sačuvao motor vozila, imajući u vidu da ulje podmazuje, čisti i hladi motor, zbog čega je redovno proveravanje istog takođe veoma važno.

Filter za gorivo čisti nečistoće koje se nalaze u gorivu pa je takođe od velike važnosti redovno menjanje, dok filteri za klimu i vazduh pročišćavaju vazduh koji ulazi u vašu kabinu. Upravo iz tog razloga,  kako biste zadržali sve performanse vozila, neophodan je redovan servis i održavanje svih pomenutih filtera, što vam na jednom mestu nudi auto servis AK Kompresor Beograd.  

Šta spada u veliki servis vozila?

Kada je u pitanju veliki servis vozila, on podrazumeva zamenu vodene pumpe,  zamenu kaiševa, zamenu lanaca, zamenu PK kaiša, kao i zamenu zupčastog kaiša. Važnost menjanja seta pomenutih kaiševa u predviđenim intervalima je neophodan, buduči da njihovo pucanje može izazvati i veće kvarove na vozilu. Veliki auto servis veoma je bitan deo održavanja, bez obrzira na to koje je auto godište, model, kao i koliko često se vozi.  

Zašto servisirati auto u AK Kompresor servisu?

Servis auto kuće Kompresor u Beogradu, kao ovlašćeni auto servis vozila, odlikuje dugogodišnja tradicija, stručni zaposleni i vrhunski majstori koji garantuju detaljnu procenu procenu trenutnog stanja vašeg automobila i zamenu svih potrebnih delova. Na sajtu AK Kompresor možete pronaći veliki broj rezervnih delova na stanju. Zahvaljujući savremenoj tehnologiji, auto servis AK Kompresor Beograd nudi kompletnu dijagnostiku vozila koja vlasniku može dati ključne podatke u vezi ispravnosti motora i svih njegovih komponenti, kao i senzora i ostalih sistema. Dugogodišnje iskustvo i fer i korektno poslovanje su neki od osnovnih razloga zbog kojih vlasnici vozila pomenutih brendova svoje poverenje pružaju upravo AK Kompresor auto servisu.

Garancija na urađen servis i druge delove i usluge

Još jedna od prednosti koje ovlašćeni auto servis nudi u odnosu na menje automehaničarske radnje, jeste garancija na urađen servis, delove i usluge, koja vam pruža sigurnosti i u dosta slučajeva dodatno čuva budžet. Istovremeno, ukoliko se odlučite da zamenite vozilo, novi vlasnik imaće garanciju da je vozilo održavano u ovlašćenoj servisnoj mreži u skladu sa preporukama proizvođača.

Koje vrste vozila servisiramo u AK Kompresor

Auto kuća Kompresor u okviru svoje mreže poseduje servis za putnička i komercijalna/dostavna vozila. Kao ovlašćeni auto servis za brendove Renault, Nissan, Dacia, Fiat, Citroën, Jeep, Alfa Romeo, koji su među najpopularnijim modelima automobila u Srbiji, vaš automobil će biti u sigurnim rukama, a sve probleme i nedoumice možete izneti našim servisnim savetnicima, koji će učiniti prijatnim vaš boravak u auto servisu.

Automehaničarske usluge

Servis AK Kompresor nudi i kompletne automehaničarske usluge koje podrazumevaju zamenu diskova i pločica, koja je od posebnog značaja kada je bezbednost u pitanju, zatim zamenu seta kvačila, koji omogućava nesmetano funkcionisanje prenosa snage u automobilu, zamenu doboša; zamenu paknova kao jednog od najvažnijeg dela kočionog sistema, zamenu antifiza i kočione tečnosti, zamenu akumulatora koja se preporučuje na svake dve do tri godine, zamenu svećica i metlica, zamenu ležaja točka, zamenu amortizera i šolja amortizera, zamenu kraja spone; zamenu kugle, zamenu viljuške, kao i zamenu stabilizatora.

Ukoliko niste sigurni da li je vašem automobilu potrebna zamena nekih od pomenutih delova, posetite ili pozovite zaposlene u našem servisu, koji će vam objasniti dalje korake i pružiti detaljno objašnjenje u vezi sa potencijalnim kvarom i popravkom/zamenom auto delova.

Električarske usluge

Pored automehaničarskih, auto servis AK Kompresor Beograd nudi servis elektrike vozila, koja podrazumeva dijagnostiku vozila, najsavremeniju kompjutersku dijagnostiku vozila, proveru signalizacije, izmeštanje OBD – zaštita vozila od krađe, postavljanje i održavanje alarm sistema, zamenu šark antene, remont turbina kao i remont alnasera.

Servisiranje vozila možete zakazati ovde ili pozivanjem broja 011/7155-600

Slični članci