Clio je uvek Clio
Clio je uvek Clio
Blog
21.09.2022.

Clio je uvek Clio

U salonima AK Kompresor, dostupan je jedan od najprepoznatljivijih i najuspešnijih evropskih modela automobila – Renault Clio. Dobivši ime po muzi zaštitnici istorije, Clio je do današnjih dana možda upravo zbog toga uspevao da se održi na tržištu i izbori svoje mesto pored brojnih drugih automobila koji su se pojavljivali. Aktuelna peta generacija modela, koji je je u dva navrata 1991. i 2006. godine osvajao nagradu “Evropskog automobila godine” koju dodeljuju vodeći evropski automobilski časopisi, dolazi sa više prednosti nego ikada pre.

Elegantnog i odvažnog dizajna, koji privlači svojim već dobro poznatim dinamičnim profilom i isklesanim bokovima, sa ručicama vrata smeštenim u okvir prozora i svetlosnim potpisima u obliku slova C, Clio predstavlja sintezu izdržljivosti i savremenog dizajna i tokom treće decenije XXI veka.

Novi hibridni E-tech motor, koji kombinuje motor sa unutrašnjim sagorevanjem i električni motor, garantuje nisku emisiju ugljen-dioksida, budući da potpuno električnim režimom rada pokriva 80 odsto gradske vožnje. U vreme intenzivnih klimatskih izazova, Clio uspeva da se dokaže na tom polju, unapređujući efikasnost motora čija snaga iznosi 145 KS i koji garantuje sigurna i snažna ubrzanja uz trenutni odziv.

Pogodan za svako putovanje, nezavisno od toga da li vam je potrebno vozilo za urbanu sredinu ili u planu imate duže putovanje, svojom fleksibilnošću Clio omogućava prvoklasnu udobnost. Novi tehnološki napredan kokpit je u potpunosti podređen vozaču zahvaljujući obuhvatajućim sedištima koja garantuju visoki nivo komfora, pri čemu sistem Multi-Sense omogućava tri režima vožnje i osam različitih boja ambijentalnog osvetljenja. Srž kokpita predstavlja touch screen interfejs koji omogućava brz izbor između navigacije, radija, muzike i drugih opcija.

Renault Clio dolazi sa 15 ugrađenih sistema za pomoć koji olakšavaju vožnju svakom početniku, ali i pružaju aistenciju iskusnijim vozačima u danima kada bi im više prijao autopilot režim. Među njima su upozorenje na siguran razmak, automatsko parkiranje, sistem za održavanje vozila u saobraćajnoj traci, sistem za pomoć u vožnji autoputem i u saobraćajnim gužvama.

U našem salonu možete zakazati test vožnju i iskusiti udobnost koju može da pruži samo stari znanac sa dugom istorijom u najnovijem ruhu. Za najbrže smo pripremili i ekskluzivnu ponudu po najpovoljnijim uslovima koji garantuju fiksnu mesečnu radu već od 150€. Istražite kompletnu Renault Clio ponudu u AK Kompresor OVDE!

Slični članci