AK Kompresor s ponosom predstavlja potpuno električni automobil Renault ZOE
AK Kompresor s ponosom predstavlja potpuno električni automobil Renault ZOE
Blog
08.08.2022.

AK Kompresor s ponosom predstavlja potpuno električni automobil Renault ZOE

Auto-kuća Kompresor, pored brojnih vrhunskih vozila, u svoju ponudu uvrstila je i Renault ZOE. To je moderan, gradski i potpuno električni automobil, savršen za svakodnevnu vožnju. Pored savremenog i dinamičnog dizajna, odlikuje ga i vožnja u potpunoj tišini, čija je dodatna vrlina to što smanjuje emisiju ugljen dioksida i time doprinosi zaštiti životne sredine i planete na kojoj živimo.   

Uz vrhunsku ekononomičnost, u vidu niskih troškova održavanja, Renault ZOE pruža udobnost i sigurnost, bilo da ste krenuli na kraći put ili se nalazite u gradskoj vrevi. Ono što je takođe jedna od vrednih karakteristika ovog vozila jeste dugoročna baterija sa kapacitetom od 52 kWh, koja vam omogućava da pređete i do 395 km u jednoj vožnji.   

Sam dizajn automobila krase nove boje, Full LED svetlosni potpis, logotipi u hologramskom stilu i hromirana rešetka, a njegov elegantni enterijer sa prefinjenim detaljima i redizajniranom instrument tablom vam garantuje komfornu vožnju.

S obzirom na to da tržište električnih automobila dobija na snazi, punjenje ZOE modela ne treba da vas brine. Vozilo možete puniti u bilo kom trenutku u okviru stanica u salonima AK Kompresor, kao i na drugim stanicama. Glavna prednost ogleda se u tome da Renault ZOE možete brzo napuniti gde god da se nalazite, i to uz pomoć električnog punjača od 7,4 kW.  Za osam sati punjenja domet vožnje je veći od 300 km, što Renault ZOE čini najsvestranijim gradskim automobilom.

Istovremeno, glavna olakšica vozačima ovog fenomenalnog električnog četvorotočkaša je CHARGE&GO platforma koja omogućava brzu pretragu slobodnih i najbližih elektropunjača. Prilikom registrovanja, korisnicima su omogućene povoljnije cene za punjenje, dok neregistrovani mogu koristiti ovu uslugu uz jednokratno plaćanje. Zainteresovani vozači imaju dostupnu i mobilnu aplikaciju za Android i iOS uređaje, što im omogućava da vrlo lako započnu punjenje tako što će odabrati najbliži ili punjač sa mape koji žele. U okviru mreže CHARGE&GO u Srbiji trenutno ima 45 stanica za punjenje, a do kraja godine je u planu čak njih 100. Imajući u vidu da prema poslednjim istraživanjima u Srbiji ima ukupno 3.600 plug-in hibrida i 400 električnih automobila, ova informacija je od velike važnosti.

Uvereni smo da će sve pomenute pogodnosti i prepoznatljiv karakter Renault ZOE obogatiti vaš svakodnevni život, a vozilo možete pogledati u našem salonu na Dorćolu, u centru grada.

 

 

Slični članci