UZ AUTOLAND SERVISNE PAKETE, UŠTEDITE 35% TOKOM ODRŽAVANJA VOZILAAUTOLAND BASIC - od 199€ 

U cenu je uključen PDV - paket važi 36 meseci

Paket obuhvata:

- 3 redovna servisa (zamena ulja i svih filtera)
- 3 detaljna pregleda vozila

AUTOLAND SUPERIOR - od 269

U cenu je uključen PDV - paket važi 36 meseci

Paket obuhvata:

- 3 redovna servisa (zamena ulja i svih filtera)
- 3 detaljna pregleda vozila

- Tehnički pregled
- Pomoć na putu u periodu od godinu dana


+
AUTOLAND SUPERIOR popust (20% popusta na rad i 10% popusta na delove) u neograničenom trajanju!
BRIGA O KUPCU

Na Autoland-u posebnu pažnju posvećujemo postprodajnim aktivnostima i trudimo se da naši kupci sve završe na jednom mestu! Redovno servisiranje i detaljan pregled vozila su ključni faktori za održavanje sigurnosti vašeg polovnog vozila.
 

Zato uz garanciju koju dobijate kupovinom našeg vozila, imate i opciju odabira jednog od dva ponuđena paketa gde ćete ostvariti čak 35% popusta

TEHNIČKI PREGLED

Kod nas na jednom mestu možete izvršiti tehnički pregled, kupiti polisu osiguranja, uplatiti neophodne takse i dobiti registracionu nalepnicu.

Tehnički pregled koji dobijate u okviru SUPERIOR paketa, možete iskoristiti u bilo kom periodu za vreme trajanja paketa. (36 meseci)

Tehnički pregled možete zakazati OVDE

POMOĆ NA PUTU


U saradnji sa Auto-moto savezom Srbije (AMSS) našim klijentima smo uz kupovinu SUPERIOR paketa omogućili:

  • Šlepanje i transport vozila. Uz efikasnu uslugu šlepovanja, vaše vozilo će biti u najbržem roku prevezeno na najbližu adresu za servis, tehnički pregled, popravku, ispitvanje vozila.
  • Paljenje akumulatora. U slučaju da vam se na putu isprazni akumulator, biće vam dostavljen nov akumulator ili će postojeći biti pokrenut.
  • Dostava goriva. U slučaju da na putu ostanete bez goriva, a nije vam u blizini benzinska pumpa, biće vam pružena usluga pomoći na putu.
  • Pumpanje guma. Prema važećim zakonskim propisima u Srbiji, neophodno je da u vozilu imate rezervnu gumu. Međutim, u slučaju da nemate odgovarajući alat ili mehanizam za zamenu probušene ili ispumpane gume, biće vam pružena adekvatna pomoć na putu.
  • Bravarska usluga, odnosno usluga otključavanja vozila. Ukoliko je vaše vozilo u blokadi, profesionalci će vam pomoći da otključate vozilo.
  • Usluga vučenja vozila. U slučaju da ste zaglavljeni ili vam je kretanje sa vozilom na putu ograničeno, asistencija na putu podrazumeva i vučenje vozila uz upotrebu sajle i vinča/vitla.
AUTOLAND SUPERIOR

Autoland SUPERIOR vaučer je napravljen po principu loyalty programa, u kome kupac dobija čak 20% popusta na rad i 10% popusta na delove za bilo koje radove na vozilu - u neograničenom roku.

SUPERIOR vaučer se vezuje za šasiju vozila odnosno popust je moguće iskoristiti i nakon isteka 36 meseci koliko paket traje.

Svi paketi se kupuju uz kupovinu novog, polovnog vozila, dok cena paketa zavisi od kategorije izabranog vozila. 

Za kategorije vozila se možete raspitati kod prodajnog savetnika, pozivom na 011/71-55-616 ili na autoland@akkompresor.rs

Celokupnu ponudu AUTOLAND vozila možete pogledati OVDE