Najčešća pitanja

 

Sva dodatna pitanja u vezi vozila, cena ili isporuke možete nam postaviti i putem mail adrese: eshop@akkompresor.rs  Rezervacijom vozila dajete saglasnost za kontakt kroz sve raspoložive kanale komunikacije na osnovu podataka koje ste ostavili, dok se drugačije ne izjasnite, što se može uraditi u bilo kom momentu.

E-mail adresu možete promeniti nakon logovanja na sajt u opciji "Moj nalog". Takodje možete nam poslati informacije na naš mejl i mi cemo ih korigovati za vas.

Svoje podatke možete menjati kada se sa svojim korisničkim imenom i lozinkom ulogujete na naš sajt i pristupite stranici ''Moj profil''. Na ovom mestu, takođe, možete menjati i druge lične podatke, pregledati svoje porudžbine, njihove statuse kao i omiljene proizvode.

 

U slučaju kada vozilo nije ispravan ili ima neki nedostatak, molimo vas da nas odmah kontaktirate na e-mail. Pre nego što to učinite detaljno pregledajte vozilo i proverite da li su u pitanju fizička oštećenja nastala neadekvatnim transportom ili je u pitanju neki drugi kvar.