5 razloga zašto se svako treće Renault i Dacia vozilo u Beogradu kupuje u AK Kompresor

TEST VOŽNJA

Test vožnja je neretko presudan momenat u izboru vozača. Kako bi ste osetili da li Vam željeni model u potpunosti odgovara, nudimo Vam mogućnost testiranja vozila iz naše ponude. Možete testirati više modela, a tim naših ljubaznih i stručnih prodavaca Vam je na raspolaganju za bilo koji savet ili konsultaciju. Test vožnju možete zakazati putem web sajta ili telefonskog poziva.


OTKUP VOZILA "STARO ZA NOVO"

AK Kompresor vrši otkup Vašeg korišćenog vozila i nudi Vam mogućnost zamene "staro za novo". U AK Kompresor možete zameniti Vaše korišćeno vozilo i uz određenu doplatu i različite mogućnosti finansiranja priuštiti sebi novo vozilo. Takođe, kod nas možete pronaći korišćena vozila, poznatog i garantovanog porekla, održavana u našem ovlašćenom servisu prema preporuci proizvođača.


KARTICA LOJALNOSTI

AK Kompresor je za sve svoje kupce (fizička lica) obezbedila kartice lojalnosti koje vam obezbeđuju:
• popust na rezervne delove,
• popust na usluge, i
• prioritet prilikom zakazivanja servisnih usluga.
Kartica lojalnosti je na lično ime, i sve beneficije koje ona nosi važe samo za onoga ko je poseduje.


NAJVEĆI IZBOR VOZILA

U AK Kompresor možete naći najraznovrsniju ponudu Renault, Dacia, Nissan, Fiat, Alfa,
Lancia i Jeep vozila. U svakom trenutku na našem web sajtu možete pronaći naš aktuelan lager sačinjen od game brendova koje zastupamo.


ALL INCLUSIVE USLUGA

U AK Kompresor možete zameniti svoje korišćeno vozilo, pronaći i kupiti novo vozilo u skladu sa Vašim željama i potrebama. Nudimo Vam i usluge registracije, tehničkog pregleda,centriranja trapa, osiguranja vozila kao i veliki izbor obavezne i dodatne opreme.
U našem ovlašćenom servisu možete održavati Vaše vozilo prema preporuci proizvođača uz korišćenje najsavremenije opreme.
Naše kvalifikovano i ljubazno servisno osoblje tu je da Vam u svakom trenutku pomogne i da koristne savete vezane za održavanje Vašeg vozila.