Posetite sajtove naših poslovnih partnera:

 • Sixt rent a car

  SIXT Rent a car Srbija je jedna od vodećih svetskih agencija za iznajmljivanje automobila koja svoju tradicionalno vrhunsku uslugu sada nudi i preko interneta. Iznajmite automobil, SUV, miniven, sportski automobil ili vozilo po želji u Srbiji iz vaše fotelje. Bez obzira na vrstu vozila koje vam je potrebno, SIXT Rent a car Srbija je uvek tu da ispuni vaše potrebe za prevozom ili transportom i preko interneta i na konvencionalan način.

  Posetite sajt

 • Raiffeisen leasing

  Uz Raiffeisen Leasing sigurno i povoljno možete doći do novog automobila koji želite za sebe ili svoje preduzeće. Bliže informacije o uslovima finansiranja putem lizinga i potrebnoj dokumentaciji možete pronaći na sajtuRaiffeisen Leasinga.

  Posetite sajt

 • Jeep Club Serbia

  Jeep Klub Srbija vlasnicima Jeep vozila nudi jedinstvenu privilegiju da u svoje iskustvo posedovanja Jeep terenca unesu kvalitet više, kroz učešće u raznovrsnim i uzbudljivim off-road dešavanjima u Srbiji i inostranstvu. Ova dešavanja su koncipirana tako da zadovolje interesovanja svih kategorija Jeep kupaca – od vlasnika lakih terenaca zainteresovanih za nezahtevne, turističke izlete u kojima se otkrivaju malo poznate prirodne i kulturne znamenitosti (za čiju posetu je ipak neophodan Jeep), do ozbiljnih terenskih izazova i adrenalinskih uzbuđenja za iskusne off-road vozače i vrhunske Jeep terence, koji ne znaju za prepreke.

  Posetite sajt
 • Generali osiguranje Srbija

  Generali Osiguranje je jedna od vodećih kompanija na domaćem tržištu osiguranja. U oblasti motornih vozila Generali Osiguranje pruža potpunu sigurnost i finansijsku zaštitu vlasnicima na putevima u zemlji i inostranstvu. Ponuda za osiguranje motornih vozila obuhvata obavezno osiguranje od autoodgovornosti, auto kasko osiguranje, pomoć na putu, zeleni karton i osiguranje vozača i putnika od posledica nezgode (nesrećnog slučaja). Osiguranje od autoodgovornosti i pomoć na putu mogu se kupiti preko interneta.

  Posetite sajt

 • Fiat Lancia Club Serbia

  FLCS okuplja vlasnike i ljubitelje marki Fiat, Lancia kao i sve ljubitelje automobilzma.Nije važno koliko konja imate ispod haube, niti je važno koliko se razumete u automobile Fiat grupacije. Na Forumu FLCS bićete na pravom mestu da saznate još više, ili da svojim savetima pomognete drugima. Putem članstva u FLCS imate brojne popuste i pogodnosti prilikom kupovine novih automobila, polovnih, njihovog servisiranja, održavanja...Dobrodošli!

  Posetite sajt