Upoznajte Auto kuću Kompresor:

Auto kuća Kompresor je višedecenijski ovlašćeni serviser i prodavac putničkih i teretnih vozila. U sastavu kompanije nalaze se dva servisna centra, u Rakovici i na Dorćolu, koji su opremljeni po najsavremenijim standardima proizvođača. U njima možete dobiti visok kvalitet usluge od strane ljubaznog i kvalifikovanog servisnog osoblja. Auto kuća Kompresor raspolaže različitim brendovima u ukupno četiri prodajna salona: Renault-Dacia, Nissan, Jeep-Alfa Romeo-Lancia, Fiat-Fiat Professional. Takođe, vrši prodaju korišćenih vozila u centru za prodaju i otkup korišćenih vozila – Autoland. Auto kuća Kompresor u svojoj bogatoj ponudi ima najsavremeniji limarsko-karoserijski centar, agenciju za registraciju vozila, tehnički pregled u Rakovici i na Dorćolu, kao i SIXT Rent a car i full service leasing Mega Rent. Danas, svako dvanaesto vozilo koje se proda na teritoriji Srbije kupljeno je u Auto kući Kompresor.

Kratka hronologija Auto kuće Kompresor

Sredinom 2006. godine, Auto kuća Kompresor postaje deo dilerske mreže Renault-Nissan Srbija. U julu 2010. godine, postaje deo dilerske mreže Fiat automobili Srbija i zvaničan prodavac i serviser Fiat vozila. Svoju uslugu proširuje ponudom premijum brendova u februaru 2011. godine, kada postaje i ovlašćeni diler i serviser vozila marke Chrysler, Jeep i Dodge.

Centar za prodaju korišćenih automobila - Autoland, pod tim imenom posluje od 2011. godine. Autoland svojim kupcima nudi jasnu sliku o stanju vozila kao i visok kvalitet ponude vozila brendova koje zastupa.

Prodajno-servisni centar Fiat u Rakovici renoviran je u junu 2013. godine. Objekat poseduje luksuzni prostor od 4000 m2, koji se sastoji od prodajnog salona i dva servisna prostora za Fiat putnički program i Fiat Professional program dostavnih vozila. U sklopu servisa nalazi se 10 dizalica. Servisi su opremljeni najsavremenijom opremom koja ispunjava stroge standarde Fiat grupacije za obavljanje svih servisnih intervencija. Kako bi se kupcima omogućila kompletna usluga, u sklopu objekta nalazi se i tehnički pregled. Kupcu je omogućeno da nakon kupovine ili održavanja, u najkraćem mogućem roku preuzme svoje vozilo.

U oktobru 2013. otvoren je Centar za karoserijske radove AK Kompresor u Pančevu, deo kompanije koji je specijalizovan za popravke ostećenih vozila izazvanih saobraćajnim udesom. Njegova vizija je da u što kraćem roku dovede vozilo u besprekorno stanje i vrati ga na put, pritom garantujući savršenu uslugu i kontrolu kvaliteta odrađenih radova na najvišem nivou.

Novi salon premium brendova Jeep i Alfa Romeo, otvoren je u junu 2015. godine, u ulici Žorža Klemansoa 19. Na jednom mestu sada se nalazi i prodajno i servisni centar, gde klijenti mogu naći sve za svoje četvorokaše.

Novi salon brenda Nissan (otvoren u januaru 2015. godine) i novi salon brenda Renault (otvoren u januaru 2016. godine), nalaze se na samom uglu ulica Dunavske i Žorža Klemanosa 19, i spadaju u najmodernije na Balkanu. Novi koncept prostora za kupce pruža osećaj zadovoljstva. Led ekrani, celokupan ambijent i usluga na nivou očaraće sve posetioce salona.